Dairymaster melkstallen

m-116-Dairymaster_logo

Melktechniek

014-calf-drinkingDe vacuümniveaus van Dairymaster zijn vergelijkbaar met het natuurlijke melken van een zogend kalf. Het Dairymaster systeem melkt door de bovenstaande unieke kenmerken sneller uit en geeft een betere speenpuntconditie. Door de combinatie van de vacuümniveaus met de speciaal ontwikkelde melkstellen is de kans dat er nog melkstellen afvallen door luchtzuigen zeer klein. Samenvattend zorgt de Dairymaster melktechniek voor een uitstekende uitmelkgraad, sneller uitmelken en lagere speenbelasting.

Lees meer over de Dairymaster melktechniek.

 

 

 

Swiftflo Swing-Over melkstallen

Swing-Over melkstallen zijn de specialiteit van Dairymaster. De Dairymaster Swiftflo melkstal behoort tot het beste dat op de markt verkrijgbaar is en blinkt uit op het gebied van efficiency, comfort en diervriendelijkheid. Achter een 13376759199873_1praktische en aantrekkelijke vormgeving schuilt technologisch uiterst geavanceerde melkapparatuur, die is ontwikkeld op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Melkveehouders kiezen voor dit melksysteem op basis van het bedieningsgemak en de hoge capaciteit in termen van het aantal koeien per uur en per melker.

Lees meer over de Dairymaster Swing-Over melkstallen

 

 

 

21                                     Swiftflo Dubbel-Op melkstallen

Dairymaster is bekend dankzij Swing-Over en draaimelkstallen, maar heeft ook veel ervaring in het bouwen van conventionele melkstallen, waar aan beide zijden melkstellen hangen. Deze worden vaak toegepast wanneer de grootte van het gebouw de limiterende factor is.

            Lees meer over de Dairymaster Dubbel-Op melkstallen.

                   

           

 Swiftflo Revolver buitenmelkers

De Dairymaster buitenmelker is de meest geavanceerde draaimelkstal ter wereld. Deze buitenmelker is ontworpen om als 1-persoons melksysteem te functioneren. Onze bewezen technologie op het gebied van conventionele melkstallen is 19in dit systeem toegepast, daarnaast worden tal van nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd.

Lees meer over de Dairymaster buitenmelkers.

Ombouw naar Dairymaster melktechniek

Mocht u problemen hebben met uw huidige melkstal, bijvoorbeeld met het uitmelken van uw koeien. Dan is een ombouw naar Dairymaster aan te raden.

Lees meer over ombouwen naar Dairymaster melktechniek.

MobiStar Mobiele melkstal 20131024_Mobistar_4-560x374De MobiStar is een volledig geïnstalleerde Swing-Over melkstal met 10 melkstellen. Deze melkstal is te gebruiken als tijdelijke situatie of als semi-permanente melkstal. De Mobistar heeft een capaciteit van 60 tot 80 koeien per uur. Aanschaf kan op vele manieren: kopen, huren, huurkoop met terugkoopgarantie en leasen.

                    Lees meer over de MobiStar mobiele melkstal.