Nedap Smarttag Hals

Nedap Smarttag Hals met Vreetmonitoring…..
…Méér dan tochtdetectie alleen

Verhoog de melkproductie van uw totale veestapel en het resultaat van uw bedrijf door Nedap Tochtdetectie met Vreetmonitoring.

 Nedap Smarttag Hals  Nedap Smarttag Hals

Vruchtbaarheidsresultaten, maar ook welzijn en gezondheid van uw dieren staan in directe relatie met de melkproductie. Signalen automatisch kunnen waarnemen die een indicatie geven van de gezondheid van ieder dier, is daarom – naast detectie van tochtexpressie – van grote toegevoegde waarde. Nedap zet hierin de volgende belangrijke stap met de intelligente Smarttag Hals voor Tochtdetectie met Vreetmonitoring. De Nedap Tochtdetectie technologie informeert u tijdig over tochtige dieren maar ook over dieren met mogelijke gezondheidsproblemen in uw koppel. Met alle gemak boekt u betere inseminatieresultaten en controleert of behandelt u vroegtijdig dieren met mogelijke gezondheidsproblemen. U bespaart tijd en bent in controle om van ieder dier optimale productie prestaties te behalen en te behouden, hoe groot uw veestapel ook is.

 

Nedap Smarttag Hals

Nedap Tochtdetectie zet volgende stap met Vreetmonitoring
Het Nedap Tochtdetectie met Vreetmonitoring systeem biedt u de bekende en nauwkeurige Nedap Tochtdetectie RealTime: 24 uur per dag, 7 dagen per week op grote afstand tot wel 500 meter rondom de antenne. Nedap Vreetmonitoring is een volgende stap in het automatisch volgen van het individuele dier op het vlak van gezondheid en welzijn. Het duidt de tijd per dag aan dat een dier ruwvoer opneemt of graast. Afwijkingen in dit vreetgedrag laten u zien dat er mogelijk iets aan de hand is met het betreffende dier en dat nadere controle nodig is. Zo bent u vroegtijdig eventuele gezondheidsproblemen voor en voorkomt u grotere nadelige gevolgen als productiedaling of hoge behandel- en uitvalkosten. Met Nedap Vreetmonitoring kunt u nu ook uw dieren extra in de gaten houden in de kwetsbare periode rondom het afkalven, wanneer zij door verandering in omgeving, voer, energiebalans en stress meer vatbaar zijn voor ziekten.

Nedap_logo